Kontakta oss

Kontakta oss

armband och örhängen silver

H

Har du en fråga?
Kontakta oss!

Det är lätt att komma i kontakt med oss. Du kan antingen ringa på våra telefontider, fylla i kontaktformuläret nedan eller maila oss. Alla kontaktuppgifter hittar du här nedanför.

Du kan också kontakta oss på någon av våra sociala medier.

Skicka ditt meddelande

Skriv ett mail

info@creanna.com

Adress

Våra produkter kan bara köpas via den här webbshopen.

Ring oss

0730-304096
Telefontid: Måndag och Torsdag
kl. 17.30-19.30

V

Vanliga frågor

Ja, de smycken du köper av mig är äkta. Detta säkrar mina två stämplar, namnstämpeln och finhaltsstämpeln. Jag köper mitt material (metaller, pärlor, stenar mm) av erkända silverleverantörer.

Priset på mina smycken är förhållandevis lågt eftersom du i stort sett bara betalar för materialet. Jag gör mina smycken som hobby och tar inte mycket betalt för arbetstid. Jag har heller ingen fysisk butik och inga anställda.

Jag tar ansvar för de smycken som du köper av mig. Om något smycke inte skulle visa sig hålla ber jag dig höra av dig till mig. Oavsett om det är du eller jag som har varit oaktsam så kan du skicka tillbaka smycket till mig så lagar jag det åt dig utan kostnad. Du betalar dock frakten. Mina smycken har du livstids garanti på.

Du har 30 dagars öppet köp och om du inom den tiden märker att du inte är nöjd med ditt smycke kan du lämna tillbaka det och få pengarna tillbaka alternativt byta till ett annat motsvarande smycke; halsband mot halsband, armband mot armband osv. Om du efter dessa 30 dagar inte är nöjd gäller inte öppet köp eller ångerrätt och du kan inte få pengarna tillbaka. Du kan då lämna in smycket till mig med en beskrivning av varför du inte är nöjd och hur du vill ha det istället så försöker jag göra om smycket efter ditt önskemål. Detta kan dock komma att kosta extra beroende på hur du vill ändra smycket.

F

Följ oss

Följ oss på sociala medier. Våra smycken hittar du även på vår instagram.

vår Instagram

@creannasmycken