Om Oss

Om Creanna

V

Vår vision

Vår vision är att ”skapa personliga smycken som du kan använda i vardagen men även vid festliga tillfällen”. Vi vill att du ska känna dig fin alla dagar i veckan. Vi har heller ingen fysisk butik utan våra smycken kan du endast köpa här på webbshopen eller på de hantverksmässor där jag är utställare.

Värna om vår miljö

För att göra transporterna så korta som möjligt köper jag i så stor utsträckning som det går bara mina produkter från svenska leverantörer. Då detta inte är möjligt vänder jag blicken i första hand till våra nordiska grannländer, sedan till Europa och i sista hand till länder i andra världsdelar.

Produkterna skickas i emballage som är miljömärkta.

Vi tar också tillvara på allt spillmaterial som blir vid tillverkning av framför allt silversmycken. Minsta lilla bit går att återanvända. Allt material vi köper in används vid tillverkning av nya smycken eller som en detalj på ett tidigare gjort smycke.

Enkelhet

Enkelhet betyder enkla och stilrena smycken. Du ska känna dig vacker varje dag.

Enkelhet betyder också att det ska vara enkelt att handla av oss. Inga långa leveranstider utan korta vägar mellan creanna och dig som kund.

Val av material

När jag väljer material strävar jag efter att få så rena material som möjligt. Med det menar jag att t ex silverringar och lås ska vara rent silver. Ren metall rakt igenom. Därför är mina leverantörer noga utvalda och jag känner mig trygg med att de håller vad de lovar i sin produktinformation.

porträtt

H

Det

Det är jag som är Annika


Jag började att tillverka smycken redan som barn. Sedan har andra saker kommit emellan och jag la smyckestillverkningen åt sidan. Men år 2015 tog jag upp det igen och anmälde mig till kurser i silversmide och arbete med silverlera i såväl Linköping som Uppsala.

Att skapa är en avstressande hobby för mig, en livsstil som tagit över nästan all min fritid. Jag har förmånen att få jobba med det jag älskar och att ha smyckestillverkningen, som jag också älskar, som hobby. Det gör att jag inte måste skapa för att leva utan kan leva för att skapa. Jag tillverkar själv alla smycken för hand.

E

Ett urval av våra smycken

Här ser du bilder ur min smyckesportfolio.

V

Våra kunder uppskattar oss

Dessa är några av de citat jag har fått av mina kunder.

“Vilka otroligt vackra smycken. Det finns inte ett enda jag inte skulle kunna tänka mig att köpa.”
“Jag uppskattar att du anpassar smycket efter mig medan jag väntar så att jag kan få med mig det hem redan idag.”
“Dina korta leveranstider gör att jag kan beställa ett smycke som jag behöver redan till helgen. Toppen!”

M

Missa inte kommande nyheter!

prenumerera på vårt nyhetsbrev.
Klicka på Prenumerera nu för att börja prenumerera på vårt nyhetsbrev.