Om oss

Företaget creanna.com tillverkar unika smycken för alla tillfällen. Jag tillverkar smycken i flera olika material men främst silver med eller utan pärlor eller stenar och dessutom rena pärlsmycken. Men jag har även smycken i titan, koppar och mässing.

Allt började 2015 med en kurs i silversmide på Medborgarskolan. Jag startade i en liten skala med några få virkade halsband och armband. Sedan dess har jag utvecklat tekniker med såväl pärlbroderi, chain maille och traditionell silversmide.

Alla mina smycken har jag gjort för hand. Det betyder att varje smycke är unikt och går inte att kopiera eller massproducera. De smycken du köper av mig är du ensam om i världen att äga. Min tanke är att göra smycken som du kan använda vid så många olika tillfällen och så många olika outfits som möjligt. Smyckena ändrar helt enkelt karaktär beroende på vilka kläder du väljer till och när du väljer att använda dem – på bröllop, dop, på arbetet, till en vacker klänning, blus eller jeans och T-shirt.

Mina smycken säljs här i den här webbshopen och på olika hantverksmässor runt om i framför allt södra och mellersta Sverige.

Visionen och värderingarna