Våra kollektioner

Låt dig inspireras av våra kollektioner. Just nu har vi tre kollektioner med halsband och matchande örhängen.

Carol är vår kollektion av virkad silvertråd och karneoler. Namnet på kollektionen är inspirerat av dessa halvädelstenar. Den här kollektionen är en av de första jag skapade. Jag tycker mycket om att virka och var nyfiken på om jag kunde virka med silvertråd istället för garn. Det gick bra och det resulterade i flera virkade halsband och armband, bl a denna kollektion där jag dessutom virkade in dessa vackra små halvädelstenar.

Sunshine är en kollektion helt i finsilver. Blomman, som också kan liknas vid en sol, har inspirerat till namnet. Kollektionen kom till en gråkall novemberdag när jag längtade efter sol, värme och doften av vår- och försommarblommor. En kollektion som man blir glad av.

Seaside är vår senaste kollektion och den består enbart av pärlor. Namnet anspelar på varma sommarkvällar på strandpromenaden i Italien. Pärlornas färger är vitt, mörkblått och teal. Pärlorna i halsbandet är sydda så att de bildar en vacker spiral. I örhängena är pärlorna sydda runt en ring av sterlingsilver.