Vår vision

Vår vision är att ”skapa personliga smycken som du kan använda i vardagen men även vid festliga tillfällen”. Vi vill att du ska känna dig fin alla dagar i veckan.

Våra värderingar

Våra värderingar kan sammanfattas med respekt, öppenhet och ansvar.

För att göra transporterna så korta som möjligt köper jag i så stor utsträckning som det går bara mina produkter från svenska leverantörer. Då detta inte är möjligt vänder jag blicken i första hand till våra nordiska grannländer, sedan till Europa och i sista hand till länder i andra världsdelar.

Produkterna skickas i emballage som är miljömärkta.

Vi tar också tillvara på allt spillmaterial som blir vid tillverkning av framför allt silversmycken. Minsta lilla bit går att återanvända. Allt material vi köper in används vid tillverkning av nya smycken eller som en detalj på ett tidigare gjort smycke.

Enkelhet betyder enkla och stilrena smycken. Du ska känna dig vacker varje dag.

Enkelhet betyder också att det ska vara enkelt att handla av oss. Inga långa leveranstider utan korta vägar mellan creanna och dig som kund.

När jag väljer material strävar jag efter att få så rena produkter som möjligt. Med det menar jag att t ex silverringar och lås ska vara rent silver och inte pläterat. Ren metall rakt igenom. Därför är mina leverantörer noga utvalda och jag känner mig trygg med att de håller vad de lovar i sin produktinformation.